A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület tagjai és együttműködő partnerei egy workshop keretében szakmai napot tartanak a térség ágazatban működő szolgáltatóinak. Bemutatják innovatív termékeiket a helyszíni kiállításon és a szakmai előadások keretében.
A 2021 júniusban alakult egyesület munkájában a régió vendéglátásban és turizmusban működő szakemberei vesznek részt. Az egyesület célja egy szakmai összefogás kialakítása a gasztronómia, a vendéglátás és a turizmus területén, a térség gasztronómiai és turisztikai értékeinek minél szélesebb körű megismertetése. Az elmúlt két évben több szakmai és közönség rendezvényt is szerveztek azzal a céllal, hogy bemutatkozzanak a nagyközönségnek.
A mostani esemény témája a megújulás és a jelenlegi trendek bemutatása az említett piaci területeken. Az egyesület rendes és pártoló tagjai, együttműködő partnerei egy nagyszabású kiállítás és előadások keretein belül mutatják be saját innovatív szolgáltatásaikat, megoldásaikat.
Az előadások meghallgatását követően az érdeklődők a kiállítók standjain meg is kóstolhatják az újdonságokat.
Az egész napos esemény egy színvonalas hiánypótló rendezvénynek ígérkezik, melyről hasznos ismeretekkel távozhatnak a résztvevők.
Szakmai előadások:
- Weiser Consulting Kft. – Weiser István marketingstratégia, író – Árazás a vendéglátásban
- Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar – Dr. Garamhegyi Ábel egyetemi docens – Fogyasztói élmény a vendéglátásban
- METRO Kereskedelmi Kft. – Bősze Ákos HoReCa üzeletágfejlesztési vezető – A jövő generációjának a fogyasztási szokása
- Kärcher Hungária Kft. – Kovácsné Födő Erika HoReCa tanácsadó – Tisztaság gyorsan, hatékonyan
- Thermotechnika-Crown Coll Kft – Pap Gábor értékesítő – Thermotechnika, hűtéstől a főzésig
- Mixer Italia Kft. – Németh Zoltán területi képviselő – Mixer termékismertető
- Bonduelle Central Europe Kft. – Bartók Gabriella üzletfejlesztési menedzser – A Bonduelle-lel a zöldségek többre képesek
- Hügli Food Kft. – Mátyus Attila területi vezető – Hogyan és miért építsük be a BRESC termékeket a mindennapjainkban?
- Matusz-Vad Zrt. – Briák Ferenc és Székely Ferenc technikai chefek – Partner az innovációban
- Upfield Hungary Kft. – Blendea Károly üzletfejlesztő chef – Növényi táplálkozás
- Pannon Frost Kft. – Aviko – Futó Tamás területi képviselő – Inspirációk és megoldások a vendéglátásban Aviko termékekkel
- Unilever Magyarország Kft. – Miklós Erika marketing menedzser és Szikora Péter kreatív chef – Új trendek a gasztronómiában