Több szegedi vendáglátós vállalkozás vezetője és tulajdonosa vagyok. A szakmai tanulmányaimat a szegedi Krúdy Gyula Vendéglátóipari szakközépiskolában kezdtem. Török Józsi bácsi, Szántó Lajos és több szegedi elismert szakember mellett először tanulóként, aztán dolgozóként már végzett szakács és felszolgáló szakképesítéssel folytattam a pályafutásomat. Később Vendéglátóipari Technikus végzettséget szereztem.

Több évig külföldön sikerült dolgoznom és képeznem magam, többek között sommelier képesítést is szereztem.

Az elmúlt években szakács mestervizsgával a tarsolyban már vállalkozóként a Pizzamonster Streetfood & Grill és a Monster Downtown éttermek köthetőek hozzám.

A közelmúltban pedig már az ikonikus Kiskakas csárda és az új hullámos tradicionális alapokon nyugvó Malackodó – a szegedi pecsenyéző került a cégcsoportunkhoz. Legutolsó lépésként pedig a reggeliző és trendi vegan/fitt ételeket felvonultató Fricska Real & Vegan foodbar-t nyitottuk meg.

Három gyönyörű gyermek boldog apukájaként remélem a tapasztalataimmal és tudásommal az egyesület segítségére lehetek. Szeretnék az egyesület szakmai munkája mellet gyakorlati tanácsokkal is élni, valamint az egyesület hírnevét öregbíteni.

mizsik