Paku László vagyok, a Kökénydombi Csárda konyhafőnöke.
Gimnáziumi tanulmányaimat a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban végeztem. A középiskola után jelentkeztem a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola Corvin Mátyás Tagintézményébe, ahol 2010-ben szakács szakmát szereztem. Tanulói évemet a Fekete Sas Rendezvényházban töltöttem.
2011 és 2014 között a Princess Cruises hajótársaságnál dolgoztam szakácsként, ahol megismertem sok nemzet konyháját.
2014 óta dolgozom a Kökénydombi Csárdában konyhafőnökként.
2017-ben Goda Gábor tanítása által „Szakács mester” lettem.
Nagyon szeretek a vendéglátásban dolgozni, így számomra a munkám egyben a hobbim is. Számomra fontos az innováció, folyamatosan keresem az új kihívásokat
Szakmai tudásom és tapasztalatom legjavával igyekszem majd hozzájárulni az egyesületünk működéséhez. Hiszek abban, hogy egy nagy dolog van születőben!