Paku László vagyok, a Kökénydombi Csárda konyhafőnöke.

Gimnáziumi tanulmányaimat a szegedi Deák Ferenc Gimnáziumban végeztem. A középiskola után jelentkeztem a Hódmezővásárhelyi Integrált Szakképző Központ Szakiskola és Szakközépiskola Corvin Mátyás Tagintézményébe, ahol 2010-ben szakács szakmát szereztem. Tanulói évemet a Fekete Sas Rendezvényházban töltöttem.

2011 és 2014 között a Princess Cruises hajótársaságnál dolgoztam szakácsként, ahol megismertem sok nemzet konyháját.

2014 óta dolgozom a Kökénydombi Csárdában konyhafőnökként.

2017-ben Goda Gábor tanítása által „Szakács mester” lettem.

Nagyon szeretek a vendéglátásban dolgozni, így számomra a munkám egyben a hobbim is. Számomra fontos az innováció, folyamatosan keresem az új kihívásokat

Szakmai tudásom és tapasztalatom legjavával igyekszem majd hozzájárulni az egyesületünk működéséhez. Hiszek abban, hogy egy nagy dolog van születőben!

Paku