Kedves Tagunk! Kedves Érdeklődők!

A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület 2022-ben indított egy szakmai továbbképzés-sorozatot a gasztronómia és a turizmus területén működő térségi szolgáltatók számára. Négy területet érintenek a szakmai kurzusok: a cukrász, a felszolgáló, a szakács szakmát, illetve a szálláshely-szolgáltatást.
Az egyesület fő célja egy széleskörű szakmai összefogás kialakítása Csongrád-Csanád megyében a turizmus, a gasztronómia és a vendéglátás területén, a megye turisztikai és gasztronómiai értékeinek megismertetése a régióban és országosan is. Emellett az egyesület céljai között szerepel, hogy az oktatás területén is képviseli a szakma érdekeit és képzések szervezésével szélesíti a szakmában dolgozók látókörét.

Előadó séf: Jakabfi Dávid Patissier
A kurzus időpontja:  2023.03.29-30. (szerda és csütörtök), előreláthatólag mindkét nap 9:00– 15:30 óra között.

Helyszín:  CorAll Hungary Kft. bemutató konyhája (6728 Szeged, Házgyári út 8.)

Részvételi díj (Szponzoroknak és a DGT Egyesületnek köszönhetően):
30 000 Ft/fő, a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított kedvezményes ár: 20 000 Ft/fő.