Kedves Tagunk! Kedves Érdeklődők!

A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület 2022-ben indított egy szakmai továbbképzés-sorozatot a gasztronómia és a turizmus területén működő térségi szolgáltatók számára. Négy területet érintenek a szakmai kurzusok: a cukrász, a felszolgáló, a szakács szakmát, illetve a szálláshely-szolgáltatást. Az egyesület fő célja egy széleskörű szakmai összefogás kialakítása Csongrád-Csanád megyében a turizmus, a gasztronómia és a vendéglátás területén, a megye turisztikai és gasztronómiai értékeinek megismertetése a régióban és országosan is. Emellett az egyesület céljai között szerepel, hogy az oktatás területén is képviseli a szakma érdekeit és képzések szervezésével szélesíti a szakmában dolgozók látókörét.

Következő kurzusunk:
Előadó: Varju Viktor – Kreatív Chef

Várszegi Zsolt – Unilever Foodsolutions Chef

A kurzus időpontja:

2023.10.19. (csütörtök), előreláthatólag 9:00 – 15:30 óra között.
Helyszín:  CorAll Hungary Kft. bemutató konyhája (6728 Szeged, Házgyári út 8.)
Téma: Varju Vili The Vegetarian Butcher bisztró ételei

A menü:

The Vegetarian Butcher és Varju Vili közreműködésével jön létre ahogy tegnap
megálmodtam

A program során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon
keresztül mutatkoznak be a séfek. Az egységes megjelenés érdekében fehér szakácskabátot, kérjük, mindenki hozzon magával! A séf minden technológiai folyamatba nem csak betekintést, hanem teljes körű részvételt is biztosít.

Részvételi díj (Szponzoroknak és a DGT Egyesületnek köszönhetően):

10 000 Ft/fő,

a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított kedvezményes ár:

5 000 Ft/fő.

A kurzus fő támogatója:

Unilever Foodsolutions Magyarország

Liebherr

Szeretnénk jelezni, hogy a kurzuson a férőhelyek száma max. 20 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!
Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a https://dgtegyesulet.hu/gasztrokurzusregisztracio/
vagy email-ben info@dgtegyesulet.hu címen
A kurzuson készült fotókat az alábbi linken tekinthetik majd meg:

Hírek


A programon való részvétellel a jelenlévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.
Amennyiben a jövőben nem kíván a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesülettől hasonló levelet kapni, kérjük jelezze. Az egyesület honlapján az adatvédelmi szabályokra vonatkozó szabályok elérhetők.