A GONG Pálinkaház a Csongrád megyében található Deszk településen kezdte meg működését 2017 őszén. Családias fákkal övezett területen vált az ízek-illatok-gyümölcsök igazi játszóterévé a szó legnemesebb értelmében. Az ízlésesen kialakításra került látvány pálinkafőzdében az odalátogatók a főzés folyamatát is végigkísérhetik, és természetesen szakmai kóstoltatásban is részesülhetnek.

Fontosnak tartják a szakmai véleményeket, ezért számos nemzetközi,-és hazai megmérettetésen vettek részt. A versenyeken elért kimagasló eredményeik is azt igazolják, hogy a gyümölcs gondos feldolgozása, és a minőségre való elszánt törekvésük megtérül. A 2020.évben megrendezett World Spirits Award megmérettetésen elnyerték a “First class Distillery” minősítést, 2021. évben Magyarország legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzdéje lettek.

Az alapanyag beszerzésénél kiemelt szempont, hogy a gyümölcs a környező kistérségből származzon, ezáltal is erősítve a helyi termelőket és biztosítva a pálinkaház által kínált termékek helyi jellegét. A pálinkáikat válogatott gyümölcsök felhasználásával, aromatornyos lepárlási eljárás által teszik ellenállhatatlanná.

A megszokott ízek mellett, igazi pálinka különlegességekkel, díjnyertes ginekkel, vodkával, rummal és likőrökkel is várják vendégeiket, hiszen küldetésük és szenvedélyük a pálinkakultúra széleskörű bemutatása.