Süli Sándor vagyok, középiskolai tanulmányaimat Szegeden a Krúdy Gyula Vendéglátóipari Iskolában kezdtem 1990-ben, majd itt 1993 tavaszán felszolgálóként végzetem. Mestereim között Juhász Varga István, Túri Imre és Görbe Emánuel volt, akiktől a legtöbbet tanultam. A Szakma Kiváló Tanulója versenynek köszönhetően felmentést nyertem a szakmunkásvizsga letétele alól. Ezt követően a Móra Ferenc Szakközépiskola hallgatója voltam, 1999-ben érettségit szerzetem. Ezután megszereztem a mixer, a szakács és vendéglátó üzletvezető képesítéseket. 2002-2005 között a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola hallgatójaként rendezvényszervező diplomát szereztem.
Szeged mindkét vendéglátóipari iskolájában dolgoztam oktatóként, 2008-óta szakmai záróvizsga vizsgabizottsági tagként és elnökként, illetve ágazati alapvizsga vizsgaelnökként segítem az iskolák munkáját.
Mint nem főállású alkalmazott Szeged több vendéglátóipari üzletében volt szerencsém dolgozni, tapasztalatot szerezni.
2012-ben alapítottam meg Szegeden a Daiquiri Baretender Schoolt ahol mixerek és baristák oktatásával foglalkozom.
- évben „Pincér mester” oklevelet szereztem.
1900-től a szegedi Hungári szálloda, majd jogutódja a Novotel Szeged szálloda éttermi csapatának voltam tagja 2015. novemberéig.
Jelenleg az Art Hotel Szeged Sanzon étteremének vezetője vagyok.