Bozó Zoltán vagyok, a hódmezővásárhelyi Bagolyvár Music Club Étterem étteremvezetője. A Corvin Mátyás Kereskedelmi és Vendéglátó Szakközép és Szakmunkásképző Iskolában 1996-ban végeztem felszolgálóként. Azóta folyamatosan vendéglátásban dolgozom: eleinte az Anno Vendéglőben, majd 2002-től a Bagolyvár Étteremben pincér, főpincér, majd pedig 2005-től az étterem vezetője lettem. A munkahelyemen a tanulók munkahelyi gyakorlati vezetője is vagyok.

A mai gyorsan változó világunkban folyamatos továbbképzésre van szükségünk, hogy az aktuális trendet is képviselni tudjuk. Ahhoz, hogy szakmai elméleti tudásomat bővítsem, a Kodolányi János Főiskolán közgazdász diplomát szereztem turizmus-vendéglátás és szállodaszervezés szakokon.

Mivel nagyon szeretek a vendéglátásban dolgozni, és érdekelnek a különböző szakterületei, ezért a szakma gyakorlati oldaláról is több végzettséggel rendelkezem: 2015-ben „Pincér mester” oklevelet, majd Sommelier, azaz borpincér szakmunkás bizonyítványt szereztem.

Hiszek a „L L L” Long-Life-Learning-ben azaz az élet hosszantik tartó tanulásban. Egy jó pincér is tud holtig tanulni és természetesen tanítani is.

A vendéglátás minden szakirányában, azaz mixer, barista, borpincér és a legfontosabb protokoll, illem és etikett tudással rendelkezem.

Remélem, hogy szakmai tudásommal, tapasztalatommal és elhivatottságommal hozzájárulok a Dél-Alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület munkájának sikeréhez.

bozo