Kedves Érdeklődők! A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület 2022-ben indított egy szakmai továbbképzés-sorozatot a gasztronómia és a turizmus területén működő térségi szolgáltatók számára. Négy területet érintenek a szakmai kurzusok: a cukrász, a felszolgáló, a szakács szakmát, illetve a szálláshely-szolgáltatást.
Következő kurzusunk:
Előadó séf: Jakabfi Dávid Patissier
Téma: Innovatív desszertvilág
– Trendek
– Krémek
– Kötőanyagok ismerete
– Állagok, ízek összhangja
A programon a következő ételek készülnek majd el:
– Bergamott és mangó variáció
– Málnás desszert
– Tonkababos tejcsokoládé desszert
– Somlói revolúció
– Mangós joghurtos pohárkrém
– Torták több ízben
A kurzus időpontja: 2023.03.29-30. (szerda és csütörtök), előreláthatólag 9:00 – 15:30 óra között.
Helyszín: CorAll Hungary Kft. bemutató konyhája (6728 Szeged, Házgyári út 8.)
A program során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon
keresztül mutatkozik be a séf. A kurzust követően lehetőség lesz a séf könyveinek
megvásárlására, illetve a saját példányok dedikálására is.
Részvételi díj (Szponzoroknak és a DGT Egyesületnek köszönhetően):
30 000 Ft/fő,
a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított kedvezményes ár: 20 000 Ft/fő. Szeretnénk jelezni, hogy a kurzuson a férőhelyek száma max. 20 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!
Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a https://dgtegyesulet.hu/gasztrokurzusregisztracio/
vagy email-ben info@dgtegyesulet.hu címen
A kurzuson készült fotókat az alábbi linken tekinthetik majd meg: