Kedves Tagunk! Kedves Érdeklődők!

A Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület 2022-ben egy szakmai továbbképzéssorozatot tervez a gasztronómia és a turizmus területén működő térségi szolgáltatók számára. Négy területet érintenek a szakmai kurzusok: a cukrász, a felszolgáló, a szakács szakmát, illetve a szálláshely-szolgáltatást.

Az egyesület fő célja egy széleskörű szakmai összefogás kialakítása Csongrád-Csanádnmegyében a turizmus, a gasztronómia és a vendéglátás területén, a megye turisztikai és gasztronómiai értékeinek megismertetése a régióban és országosan is. Emellett az egyesület céljai között szerepel, hogy az oktatás területén is képviseli a szakma érdekeit és képzések szervezésével szélesíti a szakmában dolgozók látókörét.

Előadó: Kovács Antal Sommelier – Örökös Magyar Bajnok
A kurzus időpontja:  2022.11.14. (hétfő), előreláthatólag 14:00 – 18:00 óra között.
Helyszín:  Art Hotel Szeged (6720 Szeged, Somogyi utca 16.)

Parkolás a hotel mélygarázsában

Téma: Magyar bor az asztalon

– Bor kóstolás-technika, alapvető szempontok
– Étel és bor harmónia, alapszabályok és alkalmazásuk
– Trendek, újdonságok 2022.
Bor kóstolás tételei:
AM Tokaj Pince Tokaji "Absolutio" 2017
Varga János Egri Cabernet Sauvignon Rosé 2021
Kohári Pince Egri Cabernet Sauvignon "Tiszta Lap" 2018

Részvételi díj (Szponzoroknak és a DGT Egyesületnek köszönhetően):
12 000 Ft/fő, a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított

kedvezményes ár: 6 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy a kurzuson a férőhelyek száma max. 20 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben info@dgtegyesulet.hu, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.
A kurzuson készült fotókat az alábbi linken tekinthetik majd meg:

Hírek


A programon való részvétellel a jelenlévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.