Kedves Tagunk! Kedves Érdeklődők!

Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület 2022-ben egy szakmai továbbképzés-sorozatot tervez a gasztronómia és a turizmus területén működő térségi szolgáltatók számára. Négy területet érintenek a szakmai kurzusok: a cukrász, a felszolgáló, a szakács szakmát, illetve a szálláshely-szolgáltatást.

Az egyesület fő célja egy széleskörű szakmai összefogás kialakítása Csongrád-Csanád megyében a turizmus, a gasztronómia és a vendéglátás területén, a megye turisztikai és gasztronómiai értékeinek megismertetése a régióban és országosan is. Emellett az egyesület céljai között szerepel, hogy az oktatás területén is képviseli a szakma érdekeit és képzések szervezésével szélesíti a szakmában dolgozók látókörét.

Előadó séf:                 Vomberg Frigyes

A kurzus időpontja:   2022.11.09. (szerda), előreláthatólag 9:00 – 15:30 óra között.

Helyszín:                     CorAll Hungary Kft. bemutató konyhája (6728 Szeged, Házgyári út 8.)

Téma: Magyar vizek kincsei

A programon a következő ételek készülnek majd el:

• Harcsa pacal füstölt paprikával és kovászos kenyérrel
  • Töltött hagyma parajos harcsával, édeskömény mártással és haltejjel
  • Harcsamáj hagymával, pontyikra majonézzel és harcsa pofával
  • Ponty puy lencsével, csicsókával és paprika olajjal
  • Harcsa filé gombákkal, fekete fokhagymával, és kacsa szívvel
  • Káposztás ponty

A program során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be a séf. A kurzust követően lehetőség lesz a séf könyveinek megvásárlására, illetve a saját példányok dedikálására is.

Fehér szakácskabátot, az egységes megjelenés érdekében, kérjük, mindenki hozzon magával!

Részvételi díj:             20 000 Ft/fő, a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított kedvezményes ár: 10 000 Ft/fő.

Szeretnénk jelezni, hogy a kurzuson a férőhelyek száma max. 20 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!

Szeretettel várjuk a jelentkezéseket email-ben info@dgtegyesulet.hu, illetve bízunk benne, hogy az Önök segítségével egy olyan célközönséghez is eljuthat az információ, ahol valóban szükség van fejlesztésre.

A kurzuson készült fotókat az alábbi linken tekinthetik majd meg:

A programon való részvétellel jelen lévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép-, és hangfelvételt a Dél-alföldi gasztronómiai és Turisztikai Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.